Tips:

 

-over deze website:

Als u bepaalde foto's te klein of te groot vindt, houd dan de shift-toets ingedrukt terwijl u op de kleine foto klikt. Want dan wordt de foto in een nieuw venster geopend, zodat de foto automatisch wordt vergroot/verkleint naar mate u het venster groter of kleiner maakt. Het aanpassen van het venster doet u door rechtsonder op de rand van het venster met de muis ingedrukt te houden en dan die hoek te verslepen.
N.B. Op pagina 'lettertypen' zijn, van wege de grote van de afbeelding, verschillende afbeeldingen aangemaakt in verkleinde percentages van de originele scanafbeelding.

 

-voor lang plezier van massief messing borden:

Door luchtvervuiling en zure regen kan na enige tijd een aanslag op de (massief) messing borden ontstaan. Dit is een natuurlijk proces dat niet makkelijk valt te voorkomen. Ga in elk geval NIET met schuursponsjes of koperpoets aan de slag want dan veegt u ook de zwarte letters uit. Wat u WEL kunt doen is met schoonmaakazijn de buitenlaag poetsen met een zachte doek. Uw bordje ziet er na een beetje geduld dan weer prachtig uit.

 

-Montage:

Zorg er bij het monteren altijd voor dat de oppervlakte droog, schoon, vlak en vetvrij is.