Portfolio

Suzuki Cavalcade spiegel, Formosakamp, Speelzaal de Wigwam, SpaarpotjeSuzuki Cavalcade kofferbak spiegel


Op speciaal verzoek van mijn kennis Henk en ter gelegenheid van de SCCN (Suzuki Cavalcade club Nederland) raid 2011 naar Engeland, heb ik zijn Suzuki Cavalcade getekent en op de spiegel gegraveerd.

De spiegel past precies in de spiegelhouder in de topkoffer achterop de motor.

Suzuki Cavalcade kofferbak spiegel Suzuki Cavalcade kofferbak spiegel

Als je meer wilt weten van Suzuki Cavalcade Club Nederland, klik dan hier: SCCNFormosakamp

Eind februari werd door de Nicolaasgroep het éérste Formosaweekend georganiseerd. Tijdens dit kamp werd door de deelnemers een totempaal gemaakt en een uil ontworpen die boven op de totempaal geplaatst word.
Boven in de totempaal staat rondom dit ingebeiteld: "Zij die u voor zijn gegaan". Daar onder zitten de naambordjes van de de deelnemers van dit Formosakamp vastgeschroefd.

Totempaal Formosakamp Totempaal in de maak UilMakers Vleugels Uil

Wilt u meer weten over de Nicolaasgroep, Formosakamp en of andere Scoutinggerelateerde onderwerpen klik dan op deze link:

Nicolaasgroep

 

Hek sluiten


Voor de COP peuterschool de Wigwam (Beijum) zijn deze speciale borden van solkern materiaal gemaakt. Zie fotos hieronder. Ook voor veevoerbedrijf Fransen Gerrits BV heb ik deze borden mogen maken.

Solkern is UV-bestendig materiaal en daardoor zeer geschikt voor buiten. Om mijzelf en u te overtuigen van de kwaliteit van dit materiaal heb ik proeven genomen met solkern. Ik heb een proefstukje met een punt op een blokje hout proberen te breken, maar het hout raakte beschadigd; ik heb een gat geboord in het materiaal en door dat gaatje een moer onder flinke druk aangedraait om te zien wat het met het proefstukje deed. Wat er gebeurde was dat het moertje afbrak; en ik heb een brandende lucifer laten uitbranden op het materiaal, er kwamen wel een paar licht bruine vlekjes op die grootendeels weg te vegen waren.
Kortom dit materiaal is zeer robuust, sterk en geschikt als signalisatie en naamborden voor buiten.Spaarpotje

Als verjaardagskadootje is deze spaarpot voor Leonie voorzien van haar naam en geboortedatum.

prinsessenspaarpot Bovenzijde spaarpot