Bestek

Bedanklepeltjes kinderbestek


Bedanklepeltjes

Vraag je gasten - aan de hand van een theelepeltje - aan het einde van de receptie op een jubileum of een bruiloft om nog eens het lepeltje uit te proberen wannneer ze op de thee of koffie komen!

Met dit lepeltje geef je je gasten iets tastbaars mee waarmee je ze aan deze speciale gelegenheid blijft herinneren.
Uit ervaring weet ik dat het lepeltje door je gasten doorgaans gebruikt wordt als suikerpotlepeltje. Het grappige is dat je hem hierdoor bij heel veel mensen telkens weer kunt tegenkomen!

bedanklepeltje

Natuurlijk kunt u zelf een kaartjes maken en deze met een persoonlijke tekst voorzien, u kunt ook gebruikmaken van mijn service dit voor u toe doen. Samen bekijken/bespreken we de tekst dan zodat het helemaal aan uw wensen zal voldoen.

Voorbeeld van tekst op het kaartje:

"Om er nog een schepje bovenop te doen, bedankt voor de onvergetelijke en ont'roerende' dag. Wij hebben onze draai gevonden. Komen jullie het lepeltje ook nog eens bij ons uitproberen? Liefs..."

Wilt u een indicatie van de prijs: bij afname van ca. > 40 stuks ligt de prijs tussen € 4,50 en € 8,- per lepeltje afhankelijk van onderandere uw lepelkeuze en of u gebruik wilt maken van de service voor bedankkaartjes.
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via dit contactgegevens formulier (Een offerte is altijd vrijblijvend) en u krijgt een goede indruk van wat u kunt verwachten.

bedanklepeltjes

Nog enkele voorbeeldlepeltjes. NB. het aanbod van een soort lepeltje is afhankelijk van de beschikbaarheid van mijn leverancier.


Kinderbestek

Kinderbestek Winnie de Pooh Winnie de Pooh kindermes

U kunt uw bestaande (kinder-) bestek laten graveren. Hier ziet u een voorbeeld van het bestek.

Binnenkort kunt u op deze pagina verschillende soorten bestek vinden die u kunt laten graveren.
Tot die tijd kunt u in elk geval uw bestaande (kinder-) bestek laten graveren. Kijk op eigendommen om te zien aan welke voorwaarden het bestek moet voldoen om gegraveerd te kunnen worden.