Levertijd, verzenden, verpakkingen en voorbeelden

 

Levertijd:

De levertijd is afhankelijk van uiteenlopende factoren maar meestal 2 a 3 werkdagen na (aan-)betaling.

In tegenstelling tot de meeste doorsnee webwinkels liggen de produkten van Creattent niet kant en klaar, gegraveerd en al, in het schap. In tegendeel: Vrijwel alle produkten worden op maat en naar specifieke wensen vervaardigd. Dat betekent dat tussen het moment van bestellen en ontvangst enige dagen verschil zal zitten.
Vanaf het moment dat u uw bestelling hebt bevestigd zal het produkt naar alle wensen worden vervaardigd terwijl u intussen voor de (aan-)betaling kunt zorgen.
Zodra de (aan-)betaling binnen is, wordt het produkt overgedragen aan PostNL, en zult u het meestal direct de volgende dag in huis hebben.
U kunt zich vast wel voorstellen dat produkten die bijvoorbeeld ingeverfd dienen te worden meer tijd (o.a.voor het drogen) nodig zullen hebben.
Daarom is het helaas niet mogelijk om bijvoorbaat spoedbestellingen aan te bieden. Uitsluitend wanneer de situatie het toestaat kan in overleg bekeken worden of een levering eventueel sneller kan plaatsvinden.

 

Verzenden:

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL.
Bestellingen worden verzonden vanaf het moment dat een (aan-)betaling binnen is, tenzij nadrukkelijk anders is afgesproken.
Alle bestellingen binnen Nederland boven € 25,- worden GRATIS verzonden.
Voor bestellingen onder dit bedrag wordt € 1,95 in rekening gebracht.

U krijgt een 'verzonden' e-mailbericht zodra een bestelling gepost is.

 

Verpakkingen en milieu:

In het kader van het milieu en recycling gebruik ik voor het verpakken van iedere bestelling bijvoorkeur altijd verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor herbruik. Dat betekent ook dat ik zelf ontvangen verpakkingsmaterialen herbruik voor verzendingen naar u. Ik probeer daarbij wel altijd de bestelling neutraal te verzenden: zonder logo's of reclame van derden; en ik zorg er voor dat het verpakken efficiënt en degelijk zal zijn.

 

Voorbeelden bekijken:

Sommige klanten vragen wel eens of ze eerst een voorbeeld kunnen ontvangen van een bestelling:
Ja, ik kan de graveermachine opdracht geven om een voorbeeld 1:1 te printen. zodat u een redelijk goede indruk kunt krijgen van het uiteindelijke bordje voordat de gravering werkelijk plaats vindt.
Behalve een papieren afdruk ben ik momenteel aan het experimenteren met digitale voorbeelden. Indien gewenst maak ik voor u het voorbeeld digitaal aan en krijgt u van mij een internet-link waarop u uw voorbeeld kunt bekijken en beoordelen.
(Met het oog op privacy is op deze site geen standaard-link naar deze voorbeeldenpagina aangemaakt.)