Creattent - Bedrijfsprofiel

 

Creattent is sinds 15 april 2011 opgericht, met als voornaamste aktiviteiten:
* het graveren van teksten , logo's en tekeningen op naambordjes, glazen, spiegels, dierenpenningen, sleutelhangers, pennen e.d.;
* graveren van (bedrijfs-) eigendommen;
* monteren van borden;
* ontwerpen van logo's;
* tekeningen maken; zoals het graveren van bijvoorbeeld de afbeelding van de lievelingsknuffel van uw (klein-)kind op diverse producten; en tot slot:
* wat u maar wenst op graveergebied.

Tevreden klanten, daar gaat het Creattent juist om.

Door met u mee te denken - op een zo creatief en attent mogelijke mannier - komen uw wensen tot een mooi en goed resultaat.

<< U zult tevreden zijn >>

Continue verbeteringen.

Om alle klanten tevreden te houden stel ik het erg op prijs als u uw mening wilt geven over de produkten, service of de website.
Aan de hand van uw feedback kan ik de kwaliteit daar verbeteren waar nodig.
Ook als u ondanks alles - of achteraf misschien- niet tevreden bent, hoor ik u graag wat uw klacht is, zodat ik samen met u een gerichte oplossing kan vinden voor deze klacht.
U kunt altijd een e-mail sturen door hier te klikken.

Bij voorbaat dank voor alle moeite.

 

Historie:

De graveermachine komt oorspronkelijk bij Shoe service Lindeman in Groningen, winkelcentrum Paddepoel, vandaan.
Aanvankelijk had de eigenaar René Lindeman de graveermachine aan de leverancier terug willen verkopen. Toen ik dat hoorde en combineerde met mijn opleidingen: detailhandel en grafische vormgeving en daar mijn vaardigheden als ex-systeembeheerder bij optelde, besloot ik om in zijn plaats het graveerwerk op mij te nemen, met Creattent Graveerwerk als gevolg. Creattent is een zelfstandige eenmanszaak maar wel met grote betrokkenheid en samenwerking met Shoe service Lindeman en Miss Feet op winkelcentrum Paddepoel in Groningen.