Privacy en de nieuwe wet op privacy per 25 mei 2018.

 

Vooral en het meest belangrijkste: Uw privacy staat voorop.

 

Net zoals voorheen hecht Creattent veel waarde aan uw privacy. In korte lijnen de hoofdpunten:

* Creattent graveerwerk deelt in geen enkel geval uw gegevens met derden.
* Creattent graveerwerk verstuurt U geen nieuwsbrieven of reclame anders dan een foldertje met een bestelling mee.
* Creattent graveerwerk vraagt uitsluitend wat strikt nodig is voor een opdracht, namelijk: uw naam, e-mailadres en verzend-/factuuradres. En daar aangekoppeld: opdrachtspecifieke gegevens zoals materiaal, afmetingen, tekst, opmaak en andersoortige afspraken.
* Alle neveninformatie (zoals bijvoorbeeld persoonlijke informatie van u of bijvoorbeeld de bankrekeningnummer van waar betaald wordt) wordt NIET gekoppeld; geregistreed of op welke manier dan ook opgenomen door Creattent.
* tot 24 mei 2018 maakte Creattent graveerwerk voor interne analyse's gebruik van Google-analytics. De analyses zijn niet langer nodig en mede daarom zijn uit alle Creattent-webpagina's de javaschript-teksten, die daar voor nodig waren, verwijderd. (Dus ook Google houdt niet langer bij of u de Creattent-website bezoekt. Dit kon u al zelf uitschakelen, maar dat is dan nu ook niet langer meer nodig door het ontbreken van die scripts.)
* Alle verkregen klantgegevens (n.a.w.; e-mailadres; gemaakte afspraken en opdrachtspecificaties) worden na afhandeling van een opdracht, niet langer gebruikt maar wel gearchieveerd voor een duur van ca. 5 jaren tijd om wille van garantie's; herhalingsopdrachten en/of klantspecifieke ontwerpen die Creattent voor u heeft gemaakt. Na die tijd worden ook die gegevens vernietigd tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen.
* Bescherming Persoonsgegevens: Op de eerste plaats deelt Creattent nimmer persoonsgegevens; op de tweede plaats worden n.a.w.-; opdracht- en correspondentiegegevens digitaal gearchiveerd op een beveiligde interne server. Eens in de paar jaar worden de oudste gegevens vernietigd. Dat gebeurd automatisch: u krijgt daar over geen specifiek bericht.
* Rechten van de klant: U heeft altijd het recht (dat geldt voor Creattent maar óók voor ALLE bedrijven, organisaties en instellingen) van inzicht; recht op wijziging; recht op verwijderen; recht op overdracht en recht op informatie op uw gegevens. Hebt u een vraag over de rechten of regelgeving, dan kunt u het beste surfen naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl Als u een vraag hebt het privacybeleid van Creattent laat het dan via dit contactgegevens formulier weten.

 

 

Uw privacy staat voorop